Poľovnícke oblečenie Deerhunter: Kvalita z Dánska

Chystáte sa na svoju prvú poľovačku a neviete, čo si obliecť? Alebo si len hľadáte vhodnejšie a kvalitnejšie oblečenie von do prírody? Medzi poľovníkmi si v poslednom čase získalo obľubu najmä poľovnícke oblečenie značky Deerhunter. V čom je lepšia od konkurencie a prečo by ste mali siahnuť práve po tejto značke oblečenia? Povieme si o tom v našom článku.

Poľovnícke-oblečenie-Deerhunter

Ako rozoznať kvalitné poľovnícke oblečenie?

Základným predpokladom kvalitného poľovníckeho oblečenia je jeho funkčnosť. V dnešnej dobe už nejde iba o zelené či maskáčové nohavice a bundu vo vojenskom prevedení. Dnešné nároky sú ďaleko vyššie. Moderné poľovnícke sety oblečenia sú vhodné nielen na bežné nosenie po vonku alebo na turistiku, ale disponujú aj množstvom funkcií, ktoré vám spríjemnia lov.

V prípade poľovníckej bundy je napríklad dôležité, aby spĺňala špecifické požiadavky, ktoré súvisia nielen so zvýšeným pohybom v lese, ale aj so zvýšenou náročnosťou terénu. V tomto smere medzi najdôležitejšie parametre a funkcie patrí jej dokonalá priedušnosť. Musí byť ľahká, no zároveň je nutné, aby dokonale odvádzala vlhkosť, ktorá vzniká pri zvýšenej námahe.

Dôležité sú tu aj zvýšené požiadavky na odolnosť voči mrazu. Poľovnícke oblečenie vás totiž musí zahriať, a to najmä vtedy, keď budete sedieť v treskúcom mraze niekoľko hodín niekde na posede. Rozhodujúca je tu preto kvalitná vetruodolná membrána a dobrá izolačná podšívka.

Bunda a nohavice by mali byť ušité iba z kvalitného materiálu, ktorý odolá i náročnému terénu. Samozrejmosťou je aj skutočná a realistická kamufláž. Moderné a trendy poľovnícke sety oblečenia musia preto disponovať maskovaním, ktoré vyhovuje všetkým prírodným biotopom a ročným obdobiam. Iba s takýmto funkčným oblečením dosiahnete požadovaný komfort a najvyššie bezpečnostné podmienky pri love

29259a

Čo vieme o značke Deerhunter?

Poľovnícke oblečenie Deerhunter už dlhší čas patrí medzi značky, po ktorých siahne každý poľovník, rybár či vášnivý turista. Spája v sebe výhody odolného a funkčného poľovníckeho oblečenia s rekreačným oblečením, a to za veľmi príjemné ceny. Dokonale odoláva vetru a vode, je priedušné a kamufláž je ideálne uspôsobená okoliu, druhu lovu, vegetácii a terénu.

Vysoké štandardy poľovníckeho oblečenia spĺňa Deerhunter vďaka neustálemu vývoju a používaniu najnovších technológií pri výrobe. Vlastnosti každého odevu sa pritom testujú v rovine trvanlivosti, klímy i funkčnosti. V súčasnosti to značka dotiahla až tak ďaleko, že je zastúpená na viac ako 40 trhoch po celom svete a od roku 2019 táto spoločnosť oblieka dokonca aj dánsku kráľovskú rodinu.

TIP

Kolekcia poľovníckeho oblečenia Deerhunter je dokonale uspôsobená aj pre ženy – perfektne sa prispôsobuje ženským krivkám, čím sa dosahuje zvýšený komfort a dostatočná voľnosť pohybu počas lovu.

U nás dostupné poľovnícke oblečenie značky Deerhunter

Sortiment v našom e-shope máme rozdelený na dámsky a pánsky. V oboch prípadoch si tak môžete kúpiť kvalitné sety, bundy, nohavice, vesty, termoprádlo, košele, čiapky, ponožky, streleckú oporu, rukavice, opasky a nákrčníky.

Z produktovej ponuky pre vás vyberáme nasledovné poľovnícke oblečenie značky Deerhunter:

  1. DEERHUNTER Lady Heat Inner Waistcoat – vyhrievaná dámska vesta. Disponuje integrovaným systémom HEAT, ktorý sa aktivuje na ľavej strane vesty jediným kliknutím. Intenzitu tepla si môžete nastaviť. Vesta je vybavená predným zapínaním na zips, vodoodpudivou povrchovou úpravou a pružnou textíliou na oboch stranách. Cena: 174,99 eur.
  2. DEERHUNTER Chasse Jacket – poľovnícka bunda. Je vybavená množstvom funkcií, vďaka ktorým je všestranná a funkčná na lov. Vrecká umožňujú ľahký prístup a skladovanie. Disponuje odnímateľnou kapucňou, spodnou časťou so sťahovacou šnúrkou, vnútorným vreckom na zips a nastaviteľnou manžetou na suchý zips a mnohými ďalšími funkciami. Cena: 199,99 eur.
  3. DEERHUNTER Rogaland Stretch Trousers – strečové nohavice. Umožňujú maximálnu slobodu pohybu, vynikajú odolnosťou, majú elastický pás vzadu, predtvarované kolená a na každom členku je suchý zips. Cena: 114,99 eur.
  4. DEERHUNTER Excape Light Jacket – poľovnícka bunda. Ponuka v dvoch farbách, kamufláž Realtree Excape pre dokonalú tajnosť alebo Art Green pre jemnejší štýl. Materiál Deer-X-Dura umožňuje strečové spevnenie na ramenách, rukávoch a lakťoch s pridanou 4-smernou strečou pre pohodlie a jednoduchosť pohybu. Vynikajúca priedušnosť a termoizolácia. Cena: 219,99 eur.
  5. DEERHUNTER Anti-Insect HHL Trousers – nohavice proti komárom. Špeciálne ošetrenie proti hmyzu ponúka aj zvýšenú ochranu. Disponuje elastickým pásom, predtvarovanými kolenami, vystuženým sedadlom a nastaviteľným členkom s remienkom a suchým zipsom. Cena: 134,90 eur. 
  6. Set Deerhunter Ram celoročný – obrovské množstvo funkcií, vrátane odnímateľnej kapucne, herného vrecka na zips, šikmého vrecka na rádio a predtvarovaných rukávov. Vysoká odolnosť voči vetru a vode. Množstvo úložných možností pre všetky dôležité lovecké potreby. Cena: 559,99 eur.

245531898_10158684631314065_2441940422359876265_n

Záver

Deerhunter patrí k najlepším značkám poľovníckeho oblečenia s dlhou tradíciou a menom, ktoré si našlo cestu aj do dánskeho kráľovského paláca. Vyniká moderným dizajnom a obrovským množstvom funkcií, ktoré ocenia nielen poľovníci, ale aj rybári či vášniví turisti. Dokonale odoláva vetru a vode, je priedušné a disponuje vynikajúcou kamuflážou.

Pre nákup poľovníckeho oblečenia značky Deerhunter v našom e-shope kliknite TU.