Ako sa dobre pripraviť na lov?

56560687_1157807347740505_794888568341266432_o

Predtým, než sa vyberiete na lov, mali by ste byť čo najlepšie pripravení, aby ste si aj vďaka dobrej výbave odniesli domov ten najlepší úlovok. Či už sú to drobné pomôcky na lov alebo kvalitné oblečenie pre vaše pohodlie, o ktorom sme písali v predošlom článku. Avšak v tomto článku vám prinášame zopár tipov, čo si vziať so sebou a ako sa bezpečne pripraviť aj na prostredie, v ktorom sa chystáte loviť. Ponúkame vám základný zoznam toho, čo by vám pri love zveri určite nemalo chýbať.

Fotopasce pre kvalitné poľovnícke fotografie.

Naše fotopasce sú ideálnou voľbou pre fotografovanie zvierat a samotnej prírody, no môžete ich využiť aj na monitorovanie a stráženie vášho revíru, chát, alebo mnoho iných, aby vám nič neuniklo. Taktiež vďaka nim môžete odhaliť pytliactvo, a tak budete mať kompletný prehľad o dianí v prírode a aj vo vašom rajóne. Naše fotopasce sú vyrobené s tou najlepšou a najvyššou kvalitou, a preto si držíme prvé miesto na trhu. Takisto sú plné multifunkčných vecí, ktoré vám uľahčia prácu, ako napríklad prepojenie so smartfónom s operačným systémom Android a iOS, vďaka čomu môžete fotopascu ovládať aj z pohodlia vášho domova. Fotografie, ktoré majú 14 -megapixelov a videá si môžete preniesť do svojho počítača, alebo je tu možnosť pripojenia na TV s USB vstupom. Širokú ponuku pre fotopasce nájdete na našom e-shope.

Teleskopické stoličky WALKSTOOL pre viac pohodlia

1Všetci sa potrebujeme niekedy uvoľniť, sadnúť si a oddychovať. A to platí aj počas samotnej poľovačky. Určite ste zažili ten pocit, kedy ste boli počas lovu celý deň na nohách a bolo to pre vás veľmi únavné. Avšak napriek tomu, že budete z dlhodobého státia vyčerpaný, rovnako vás v budúcnosti môžu trápiť bolesti kĺbov alebo chrbta. Týmto problémom môžete jednoducho predísť poľovníckou stoličkou.

Teleskopické stoličky značky Walkstool sú vyrobené z kvalitných materiálov, v rôznych veľkostiach a vysokou nosnosťou. Stoličky majú ľahkú konštrukciu, a sú ľahko prenášateľné. Je možné ich umiestniť na akékoľvek miesto počas lovu a čakania na príchod lovnej zveri. Nohy trojnožiek sú navrhnuté tak, aby dokonale ladili k ostatným častiam stoličky a plnili svoju funkciu dlhej životnosti.

Tieto malé a pohodlné trojnožky vám umožnia pohodlie a oddych kdekoľvek, kde to zrovna potrebujete. Sú pôvodom zo Švédska a s ďalšími modelmi značky Walkstool sa stali prvotriednymi trojnohými stoličkami na celom svete. Taktiež majú chránený patent a ochrannú známku, a tak si môžete byť na 100% istý ich kvalitou a originalitou. Ponuku stoličiek Walkstool nájdete v našom e-shope.

Poľovnícky ďalekohľad a čelovka pre lepší rozhľad

Pred odchodom na poľovačku by ste nemali zabúdať na ďalekohľad, vďaka ktorému môžete sledovať lovnú zver aj z bezpečnej vzdialenosti. U nás nájdete ďalekohľady so 7, 8 alebo až 10 násobným zväčšením, čo vám umožní ešte lepší rozhľad. Ak by vás zastihlo zlé počasie, nemusíte sa báť, pretože ďalekohľady obsahujú vodotesný binokulár plnený dusíkom a je odolný voči vnútornému roseniu optiky. Takisto obsahujú viacnásobné antireflexné vrstvy na všetkých optických plochách, a tak aj pri zlých slnečných podmienkach bude váš rozhľad kvalitný.

Ďalekohľady, ktoré majú až 10 násobné zväčšenie, sú takisto vodotesné a plnené dusíkom. Poskytnú vám dokonalý obraz v HD kvalite a sú kompaktné a veľmi ľahké aj pre dlhodobé chodenie počas lovu. Takisto u nás môžete nájsť ďalekohľady, ktoré majú predĺženú 30-ročnú záruku. Vo večerných hodinách vám samozrejme ďalekohľad už veľmi nepomôže, a v tom prípade by ste mali siahnuť po nejakom osvetlení. Či už pre dobrú viditeľnosť alebo pre vaše osobné bezpečie. Predsa len, ísť v noci bez potrebného osvetlenia nie je veľmi dobrá voľba. Preto si so sebou môžete vziať napríklad baterku alebo čelovku, aby vám nezavadzala v rukách. Môžete si vybrať zo svietidiel OLIGHT kde nájdete aj darčekový set, ktorým potešíte nejedného poľovníka.

Dúfame, že vás tieto poľovnícke doplnky dobre pripravia a tým prinesú lepší zážitok. V našom e-shope nájdete široký sortiment doplnkov, ktoré vám uľahčia poľovačku, ale aj doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť bezpečnejšie.